راهنمای شستشوی بینی بعد از عمل

راهنمای شستشوی بینی بعد از عمل

رینوپلاستی یک روش جراحی نسبتاً پیچیده است که در طول دوره نقاهت پس از آن باید توصیه‌ های خاصی رعایت شود. هر بیماری می‌خواهد که روند بهبودی پس از جراحی بینی بدون مشکل پیش برود. برای انجام این کار، مراقبت صحیح از بینی در طول توان ‌بخشی بسیار مهم است. فقط در این صورت نتیجه نهایی بی‌عیب و نقص خواهد بود. تقریباً همه جراحان توصیه می‌کنند بعد از جراحی، بینی خود را بشویید. این روش تأثیر مثبتی بر غشای مخاطی دارد و همچنین راحتی را برای بیمار فراهم کرده و امکان بازگشت سریع‌تر به تنفس طبیعی را فراهم می‌کند. چگونه بینی خود را به درستی شستشو دهیم؟ ادامه مطلب را در مقاله بخوانید.

بینیت از چه نوعی هست؟
استخوانی
گوشتی
گوشتی - استخوانی
نمیدانم

چرا باید بعد از عمل بینی آن را شستشو دهیم؟

پس از جراحی بینی، مخاط، خون و پوسته در بینی جمع می‌شود که باید به طور دوره‌ای شسته و خارج شوند. شستشوی بینی بعد از عمل طول دوره توان ‌بخشی را آسان‌تر می‌کند. پس از جراحی بینی ترشحات در بینی جمع می‌شود که شما باید از شر آن‌ها خلاص شوید. خون، لنف، لخته، پوسته و مخاط باید شسته شوند؛ زیرا این کار به تسهیل تنفس بینی کمک می‌کند. شما باید روزی سه بار بینی خود را تمیز کنید. انجام منظم این کار بسیار ساده‌تر از پاک کردن آن از مخاطی است که هر چند روز یکبار در چندین لایه خشک شده است. در عین حال تمیز کردن بینی تأثیری بر دوره توان ‌بخشی ندارد. این روش در درجه اول برای کاهش وضعیت بد در دوره پس از عمل ضروری است.

مشاوره آنلاین روی واتساپ
0999 - 11 46 580

نحوه شستشوی بینی بعد از جراحی

شروع شستشو بینی 2 تا 4 روز پس از عمل ارزشمند است؛ زیرا به دلیل تورند در بینی، شستشوی زودتر آن پس از جراحی بینی غیرممکن است. زمان برداشتن آن ها بستگی به نوع جراحی دارد. اگر مداخله بر سپتوم بینی تأثیر بگذارد، تورونداها بعداً برداشته می‌شوند. گزینه ‌های زیادی برای شستشوی بینی وجود دارد که از آن جمله محلول نمکی، داروهای گیاهی و محلول ‌های ویژه است. بسیاری از بیماران علاقه‌مند هستند بدانند که آیا می‌توان بینی خود را با آب معمولی شستشو داد؟ پزشکان انجام این کار را توصیه نمی‌کنند؛ زیرا تورم افزایش می‌یابد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی شماره خود را وارد نمایید
ارسال

بنابراین، بهتر است از محلول ایزوتونیک با همان غلظت نمک در مایعات بیولوژیکی بدن استفاده کنید. به این منظور شما می‌توانید از اسپری یا محلول آب با نمک استفاده کنید. یک قاشق چای‌خوری (9 گرم) در هر لیتر آب را حل کرده و با آن شستشو را انجام دهید. این یک محلول غیر استریل است؛ اما از آنجایی که بینی نیز یک محیط غیر استریل است، می‌توان از آن استفاده کرد. استفاده از اسپری پس از جراحی بینی همچنان یک روش عالی است؛ زیرا راحت‌تر و ایمن‌تر است و نتیجه بهتری به همراه دارد.

راهنمای شستشوی بینی بعد از عمل

دستورالعمل نحوه صحیح شستشوی بینی پس از جراحی

برای شستشوی بینی پس از جراحی ابتدا شما باید روی سینک خم شوید و سر خود را به طرفین خم کنید. لازم است نوک بالون را با دقت وارد بینی کرده و مایع را رها کنید. مهم است که صبر کنید تا مایع تخلیه شود. نیازی به باد کردن بینی نیست. پس از این، باید سوراخ دیگر بینی را بشویید. تا زمانی که مخاط بینی ترمیم شده است نمی‌توانید بینی خود را باد کنید که تقریباً دو هفته پس از جراحی طول می‌کشد. پس از جراحی بینی شما باید هر چند وقت یکبار بینی خود را تمیز کنید. بینی باید سه بار در روز تمیز شود. در صورت تداوم نیاز توصیه می‌شود این روش را برای 2-3 هفته یا بیشتر ادامه دهید.

نکات مهم شستشوی بینی پس از جراحی

برای تمیز کردن بینی خود نباید از دستمال یا سواب پنبه‌ای استفاده کنید و این ناحیه باید به دقت با محلول‌ها شسته شود. مهم است که سعی نکنید موکوس خشک شده یا پوسته خون را جدا کنید. این کار می‌تواند به غشای مخاطی آسیب برساند که باعث خونریزی می‌شود. بیماران اغلب می‌پرسند که بعد از جراحی بینی از چه قطره ‌های بینی می‌توان برای تسهیل تنفس استفاده کرد. بهتر است برای درمان گرفتگی بینی از داروهای منقبض‌کننده عروقی که پزشک تجویز می‌کند استفاده کنید. آن ها را می‌توان بدون خطر برای سلامتی تا پنج روز استفاده کرد. استفاده طولانی مدت اغلب منجر به بیماری ‌های مزمن بینی می‌شود.

راهنمای شستشوی بینی بعد از عمل

سخن پایانی

بیماران پس از جراحی بینی نیاز دارند تا این ناحیه را با محلول ‌های مناسب و به روشی درست مورد شستشو قرار دهند. در این مقاله از طراح طب ما سعی کرده‌ایم نکات مهم را در این خصوص به شما منتقل کنیم.

مشاوره جراحی بینی

با ما تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

مشاوره و نوبت دهی
[از 10:30 الی 20:30]
021 91071259
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
عنوان های مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی سوال شما توسط کارشناسان طراح طب پاسخ داده خواهد شد.
ارسال نظر
مشاوره آنلاین
راه‌های ارتباطی